Kapitel 36 - Ketchupsvampar

4/15/2015

Då kommer Viktor på att det kanske bara är en kuggfråga.
 - En hund såklart, ropar han. Det blir alldeles tyst. Viktors hjärta bultar hårt. Det känns som att det ska hoppa ut ur kroppen på honom. Han ser på de andra. De ser lika nervösa ut som han känner sig.
 - Attans! säger dr. Evil och Eva i kör. Hur kunde du veta det? Vi som tyckte vi kommit på en sådan bra fråga för att lura er. Christer vrider snabbt av radion så kontakten bryts.

Alla börjar jubla och krama varandra. Vilken tur att Viktor genomskådade dr. Evil och Eva i sista stund. Naturligtvis var svaret varken dvärgplanet eller planet. Självklart så tänkte de elaka syskonen på Musse Piggs hund Pluto.

 Eftersom Viktor svarat rätt på alla frågor så fungerade inte doktor Evils och Evas plan med att förstöra raketen längre så de landar på ketchupplaneten som planerat. De stiger ut ur rymdraketen och börjar leta efter något som de kan använda för att bygga tidsmaskinen. Efter en liten stund ropar Sara till.

 - Titta här! Jag har hittat en svampbuske som är full med svampar.
 - Det är ju magiska ketchupsvampar säger Peebody. När vi har byggt vår tidsmaskin kan vi använda svamparna som bränsle för att få tidsmaskinen att fungera. De samlar ihop allt material som de behöver för bygget av tidsmaskinen och sätter igång. Då……

 Författare: Centrumskolan 1a

0 kommentarer:

Skicka en kommentar