Kapitel 31 - 50 sekunder kvar!

4/10/2014

Bob, Julia och jag står framför maskinen. Vi tittar på varandra och funderar på vad vi ska göra. Vi har bara 5 minuter på oss att få igång maskinen! Vi tittar på Doktor X som sitter lugnt inne i maskinen. Han vinkar glatt till oss.

Nu gäller det att vi tänker snabbt och försöker hitta en lösning innan Doktor X blir ond igen! Vi går runt maskinen en gång till för att se om alla sladdar sitter på plats. När vi kommer till hörnet vänder sig Julia om.

- Titta ! säger hon upphetsat.  Där kan man ju också sätta ett USB- minne! Vi kanske har satt det på fel ställe!

Bob kryper under maskinen och hämtar minnet. Han stoppar i det där Julia visat.  Det händer fortfarande ingenting. Nu börjar svetten rinna i pannan på mig. Det syns på Bob och Julia att de också är stressade.

Plötsligt får Julia se Bagare Bengts hamster. Den sitter uppe på en knapp på maskinen. Samtidigt får jag se att en sladd inte sitter i. Åkte den ut när hamstern klättrade upp? Bob tittar på klockan.
50 sekunder kvar! Nu sätter Bob i sladden och då…

PANG!  BOM! KRASCH! låter maskinen.

Vi hör ett fruktansvärt tjut och det kommer från Doktor X. När vi tittar på honom ser vi att han hoppar rakt upp, precis som om han fått en stöt. Han snurrar runt, runt på stolen.

Då börjar …

Författare Ulriksbergskolan 3A3 kommentarer:

Anonym sa...

bra författare är ni

nabaa 4b

Anonym sa...

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
vad bra

batul 4b

Anonym sa...

Tack! Kul att ni gillade vårt kapitel! 3A

Skicka en kommentar