Kapitel 9 - Blåblänkande minröjare

2/27/2015

De hör en brakande explosion. Peabody, Zahra och Victor vänder sig mot explosionen och ser att det är Dr. Evil som har kraschat med den tjuvkopplade bilen. När de kommer närmare ser de en blåblänkande minröjare. Då förstår de att Dr. Evil måste ha kört på en mina.

Mannen som kör minröjarn kör fram till dem. Han stannar och ber dem hoppa in i minröjaren. Där presenterar sig som Ivan.
- Det är farligt här, det finns minor överallt på skroten.
- Hoppa in i min minröjare, som jag precis byggt, fortsätter Ivan.

Ivan ser förvånat på Peabody, han har aldrig sett en rymdvarelse förut.

Zahra och Victor ber Ivan att köra mot explosionen. Minröjaren kör upp på en bil som står snett lutad mot en annan bil. Minröjaren flyger genom luften och landar sedan rakt på en skrotbil. Hela minröjare skakar till i den hårda landning.

När den kör vidare ser de i backspegeln att bilen de landat på exploderar, eftersom det var bensin kvar i den. Zahra ser de brandgula eldslågorna reflekteras i Victors ögon. De känner tryckvågen i genom hela kroppen och deras hjärtan bultar.

Snart kommer de fram till Dr. Evils bil, då ser de hur bilen brinner. Plötsligt ser de honom komma springande från bilen. Då ser de att hans blekbeige mask har bränts av och att det inte är Dr. Evil utan…

1 kommentarer:

Mehmet Koçak sa...

Great post and nice skrotbiler. Tak for deling.

Skicka en kommentar